Net zo’n kaaskop als ik? Dan zul je smullen van deze kaasscones met maar liefst 3 soorten kaas. Ze zijn eenvoudig zelf te maken, hier is het recept.
Kaasscones maken
Kaas, ik kan er geen genoeg van krijgen. Als je in mijn koelkast kijkt zul je hier altijd meerdere soorten kaas vinden, ik eet het dan bijna ook elke dag. Van smeerkaas op een beschuitje tot een lekker sneetje zelfgebakken brood met een plakje kaas dat dan een beetje smelt, heerlijk! In recepten gebruik ik ook vaak kaas, hoe meer hoe beter. Daarom gingen er in deze kaasscones maar liefst 3 soorten kaas. Goudse, mozzarella en cheddar.
En je begrijpt het, deze scones met kaas zijn heerlijk om op te eten met wat (kruiden)roomkaas. Als hartige scones zijn ze perfect voor de brunch, maar bij een high tea zouden ze ook echt niet misstaan. Eigenlijk kunnen ze altijd wel, ik at ze al eens als lunch, maar ook als tussendoortje.
Lekker Laura,
Ook ik ben gek op kaas!
Ze zijn heerlijk….alleen was mijn plak deeg maar zo’n 2 cm hoog….heb ik het deeg tekort gekneed misschien?
Heb je de plak deeg dan niet gewoon iets te plat geduwd?
Ik dacht het niet maar dat ga ik de volgende keer testen…lekker zijn ze wel, of ze nou 2 cm hoog zijn of 3/4..
wat is bakstand eigenlijk?
gebruik het wel eens maar het doet niks
Dit is voor het maken van recepten op een mobiel apparaat, daardoor blijft je scherm actief tijdens het bakken.