Het is natuurlijk geen verrassing dat ik graag bak en dat ik dit meer doe dan de gemiddelde persoon. Ik plan regelmatig bakdagen in waarop ik allerlei lekkers bak voor mijn blog Laura’s Bakery. Hiervoor heb ik van tevoren gepland wat ik wil maken en doe ik inkopen voor wat ik nodig heb. Dat zijn vooral aanvullende dingen, want de basis heb ik altijd wel in huis. En juist die basis is zo fijn, want het komt ook vaak genoeg dat ik spontaan iets wil bakken en geen zin heb om nog naar de supermarkt te gaan. Daarom geef ik je een lijst van bakingrediënten die je altijd in huis moet hebben. Oké, niets moet natuurlijk. Het is vooral een lijst met dingen die handig zijn als je veel bakt en wat ik zelf standaard in de (koel)kast heb staan.
Eieren
Boter
Suiker
Meel
Hb Melk
Gist
Bakpoeder
Standaard in huis
Kan ik in iedergeval pannekoeken bakken
Als ik niks meer in huis heb?
Mascarpone & Creme fraiche!!
Kun je altijd heerlijke taart en toetjes maken!!!❤
Het droge materiaal in je lijst heb ik altijd in huis, en de boter en eieren. Daarnaast ook poedersuiker, amandelmeel, geraspte kokos en soms marsepein.
Bakpapier optijd in huis halen !
Honing!!?
Vergeet de rozijnen, cranberries, gedroogde abrikozen niet……ook superlekker om te verwerken in baksels.
Ik kan zelf nergens normale bakbloem vinden, ik heb hierdoor altijd patentbloem in huis. Is dat ook gwn goed? Zo niet waar kan ik dan bakbloem vinden?
patentbloem kan prima hoor, gebruik ik ook.