Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de keuken kwam weer een donut balletje in de dulce de leche dipte, zó lekker! Ik vind het echt een recept voor het najaar en ik denk dat het het ontzettend goed doet met de feestdagen. Daarom deel ik vandaag het recept voor donut balletjes met dulce de leche met jullie!
BAKTIP: Voor dit recept heb je een ronde uitsteker van ongeveer 3,5 cm nodig. Ik gebruik hiervoor eentje uit deze 12-delige set uitsteekringen. Een andere optie is om een glas of kommetje als uitsteker te gebruiken.
Het lijkt me heerlijk. Wel veel hoor 80 🙂
Maar moet je die uitgestoken rondjes zo bakken of moet je er balletjes van draaien ?
Nee je kunt meteen de uitgestoken rondjes gebruiken! En je zult je verbazen hoe snel die 80 balletjes verdwijnen 😉 invriezen kan ook goed.
Kunnen ze als je ze invriest wel weer opgewarmd worden? Gewoon in de oven? Of worden ze dan klef?
Het lijkt me dat dit gewoon kan, maar ik heb het niet getest.
Heerlijk, jammer dat je ze niet in de oven kunt bakken.