Ik bakte kipspiesjes eerst altijd in de pan, maar ik ben er inmiddels achter dat het nog veel makkelijker is om ze in de oven te bereiden. Dat duurt misschien iets langer, maar ik heb wel mijn handen vrij om andere dingen te doen. Ideaal als je het mij vraagt, want ik ben in de keuken altijd met van alles en nog wat bezig.
Deze pesto-tomaat kipspiesjes waren verrukkelijk en passen goed bij een borrel in Italiaans thema. Bij ieder ander thema overigens ook. Als je alle hapjes maar lekker vindt, dat is het belangrijkste thema. Lekker afgezaagd misschien en ik zeg het vaak, ook over zoete baksels, maar het is toch echt zo. Hieronder het recept voor deze lekkere en snelle spiesjes met kipblokjes!
Wat een fijn recept! Weinig ingrediënten en toch heel lekker denk ik. Ik gebruik de airfryer altijd bij 1 kipfilet. Deze ga ik dit weekend proberen. Toch even een account aanmaken voor het bewaren van m’n favorieten.
Ik ben benieuwd hoe het met de airfryer lukt, ik hoor graag het resultaat 😀