Een tijdje terug deelde ik met jullie het recept voor blondies hier op het blog. Op dat moment had je kunnen weten dat ik met een variatierecept zou komen. Ik ben namelijk dol op blondies geworden. Nu de lente dan echt lijkt te zijn begonnen wilde ik direct een frisse twist geven aan het recept. Daarnaast wilde ik jullie ook tegemoet komen en witte chocolade toevoegen. Waren de gewone blondies te “gewoon” voor je, dan hoop ik dat dit recept je meer aanspreekt.
In een echte blondie zit natuurlijk geen witte chocolade, maar we kunnen het wel toevoegen. De witte chocolade past heel goed bij de smaak van de blondie. Liever eerst de neutrale blondie proberen? Het basisrecept voor blondies vind je via deze link.
BAKTIP: Mijn brownies bak ik graag ik een vierkante bakvorm. Ik heb zelf dit exemplaar in huis.
Jummie! Ziet er heerlijk uit! 🙂
Zien er echt heerlijk uit. Ik ga ze straks maken voor mijn verjaardag:) Bedankt voor het delen!
Wat doe ik toch niet goed
Nu heb ik echt niet de nieuwste oven maar normale brownie cake en cupcakes gaan doorgaans prima
Nu 2x deze blondie gemaakt en de buitenkant is impressive, maar na ongeveer 4 cm wordt hij vloeibaar… Aan alle kanten dus. Heb bak van 20×20…hoor heel graag want stiekem is hij zo wel heerlijk maar dit kan ik niet presenteren hihi
Bak je misschien op hetelucht? (Dan moet de oven nl. 10-20% lager qua temperatuur.) Daardoor wordt de buitenkant te hard en heeft de binnenkant niet genoeg tijd gehad om te garen.
Ooow Gan we ’t weer proberen. Tnx ik laat ’t weteb
Ik heb dit ook en met andere taarten niet. Dus ik denk dat de baktijd in dit recept gewoon wat aan de korte kant is.
Heb jij een draaid rooster waar je het op zet?
Ik heb hem al3 gebakken geen probleem ging prima maar vandaag was ik de draai plaat vergeten er uit te halen!! Ik dacht nou kan vast geen kwaad, maar juist nu is hij niet gelukt.
Morgen gewoon maar weer op nwe bakken;)
Ik heb ze vanavond gemaakt met m’n dochter! Net even geproefd en ze zijn écht heel goed van smaak. Ze zijn bij mij nog wel aan de natte/ongare kant. De bovenkant werd al redelijk bruin, dus heb ze iets korter gebakken, maar dat is misschien net te kort geweest… hoe kan ik in het vervolg voorkomen dat de bovenkant te bruin wordt, maar de binnenkant niet goed gaar?
Heb je misschien een combimagnetron? Daar krijg vaak deze resultaten mee. Mocht je een combi oven hebben moet je de temperatuur 10-20% lager zetten.
Bedankt voor je reactie! Ik heb een gewone oven. Maar nu ze helemaal “opgedroogd” zijn, zijn ze heerlijk! Ik heb te snel gereageerd dus, haha.
Kan het ook met verse frambozen? Ik heb geen vriezer en moet het morgen pas maken.
Het kan, maar het is lastiger om door het beslag te spatelen.
Ze zijn echt heerlijk! Ik heb er wat extra witte chocolade en iets minder suiker ingedaan. Ze waren wel ongaar aan de binnenkant, dus nog even in de oven. Dat haalde niet veel uit, maar daardoor wel lekker zacht! (ook warm met een bolletje ijs erbij heerlijk!)
Ze staan nu bij mij in de oven! Kan niet wachten om te proeven 🙂
Hoe kun je ze het beste bewaren en kun je ze ook invriezen?
Helemaal onderaan het artikel staat het bewaaradvies 😉
Ze zijn echt heel lekker, maar ook heel zoet. Kan ik er gewoon minder suiker in doen? Of heeft iemand een andere tip om het minder zoet te laten smaken?
Ik heb ze gemaakt maar snap eerlijk gezegd niet waarom je adviseert om er 350 gram suiker in te doen ik heb vijftig gram suiker erin gedaan en vind ze nog steeds te zoet
Smaken verschillen 😉 (en ingrediënten hebben een functie)
Helaas werd het bij mij echt niet gaar… Het bleef ook na goed afkoelen erg zacht vanbinnen. Niet te snijden. Langer in de over heeft ook niet geholpen.
Ik had precies hetzelfde bij het gewone blondie recept. Hoe zou dit kunnen? Erg jammer want de zijkanten waren erg lekker!
Zonder verdere informatie niet te zeggen. Kan aan je (soort) oven liggen, misschien een ander ingrediënt of iets verkeerd afgewogen. Zijn veel opties.
Bij mij werd het ook niet gaar. Erg jammer. Ik heb een gewone oven en ik heb niet afgeweken van het recept.
De zijkanten zijn wel lekker en krokant, maar het middelste stuk is net zo dun als toen ze in de oven gingen. Ik heb ze nu in de oven gezet met aluminiumfolie erover heen en ik laat ze vannacht in de oven staan (deze staat nu uit maar in nog wel warm). Ze zullen er wel droog van worden maar dat is beter dan dat het eigenlijk niet eetbaar is. Wellicht dat een theelepel bakpoeder helpt bij het maken van de volgende blondies.
Wat vervelend zeg! Heb je ook precies dezelfde bakvormmaat gebruikt?
Hier ook meerdere malen het recept gemaakt en ook aangehouden. Ook langer is de oven laten staan, laten afkoelen etc. Helaas altijd het midden weg moeten gooien omdat dit echt niet gaar/stevig wordt. Erg jammer omdat het verder wel heel lekker is!
Wat vervelend om te lezen! We gaan dit recept binnenkort nog eens testen, omdat dit bij ons het geval niet was.
Is het inmiddels al opnieuw getest?
Zeker weten, bij mij naar 3x testen nul problemen. Het ligt vaak aan de ovens die niet altijd even betrouwbaar zijn qua temperatuur.
klopt de EL vanille extract, ik zou eerder denken aan een TL?
Het recept klopt echt. Die vanille smaak is heerlijk in dit recept.
Kan het ook met ne bevroren aarbeien alsje die wat kleiner snijdt?
Ik heb het laatst met een mix van bevroren rood fruit gemaakt, was ook erg lekker! De aardbeien moeten dan wel klein gesneden worden inderdaad. Ik ga hem vandaag maken met frambozen en stukjes rondbrengen bij wat vrienden, dan kunnen we er samen van genieten!
Aaah wat lief van je zeg.
Wat een heerlijk recept! Familie en vrienden hebben gesmuld en wilden zelfs het recept hebben.
Bij mij blijft de binnenkant ook nat en ongaar. 2x heb ik het gemaakt.
Ik heb een siliconen bakvorm gebruikt 15 bij 30 cm. Ik heb een gewone oven bij Ikea vandaan.
Als ik de oven lager zet en dan wat langer er in laat staan, zou het dan beter gaan?
Ook wanneer je de blondie langer hebt laten opstijven?
In de koelkast bedoel je dan?
Ik bewaar ‘m buiten de koelkast en had ‘m een dag van te voren gemaakt maar hij bleef vochtig.
Na alle reacties over een natte binnenkant was ik een beetje huiverig, maar ik heb hem toch gemaakt. Het resultaat is een hele lekkere blondie. Ik heb hem wel echt eerst helemaal laten afkoelen, voor ik hem heb gesneden. In de oven, boven- en onderwarmte 200° boor 35 minuten, laatste 7 minuten een aluminiumfolie op de bovenkant ivm te bruin worden.
Kan het ook in de airfreyer?
Dat durf ik niet te zeggen.
Ik was een beetje sceptisch door het lezen van alle reviews, maar de blondies zijn heel goed gelukt. Ik had geen vierkante bakvorm maar een langwerpige en dat moest naar mijn idee ook gewoon lukken. Ik heb ze 30 min in de oven gehad (onder en bovenwarmte) en vervolgens nog met aluminium folie 5 minuten omdat ik de randen nog iets te zacht vond. Laten afkoelen in de bakvorm en ze waren stevig en ook smeuïg. Iedereen vond ze heel lekker!
Hoi Laura,
Ik heb een vraagje, kun je in plaats van witte chocolade ook melkchocolade gebruiken?
Groetjes,
Lisanne
Ja hoor ik heb ‘m een keer met bramen en pure chocolade gemaakt.
Groetjes Teunice
Zeker.
Nee ik geef het op. 4x andere temperaturen, langer bakken, blijft een soep van binnen. Helaas.
Wat vervelend om te lezen! Zou het aan de oven of de temperatuur kunnen liggen?
Nou ja als ik al 4x heb gepeld met de temperatuur en duur… Geen idee. Maar genoeg andere recepten in de wereld zou ik zeggen..
Heerlijk! Heb het beslag verdeeld over 6 bakringen en een 15 cm springvorm. Flinke blondie ‘koeken’ nu. Thanks voor het lekkere recept!
Beste Laura, ik heb je recept een aantal dagen geleden uitgeprobeerd, en wat was hij goed gelukt!! Echt een top recept??
Mijn vraag is, mocht ik deze hoeveelheid willen verdubbelen of überhaupt een grotere hoeveelheid willen maken moet ik de ingrediënten dan verdubbelen of moet ik op bepaalde ingrediënten letten en deze niet verdubbelen? Sommige recepten worden de ingrediënten namelijk niet bij grotere hoeveelheden verdubbeld, vandaar de vraag?
Absoluut alles verdubbelen, ook de grootte van de bakvorm. In principe is dit altijd het geval.
Lukt altijd! Wat een bofkont ben ik?
Altijd een voorraad in de vriezer, komt er net zo lekker uit als dat het net gebakken is?
Oké! Toen ik hem in de oven schoof, las ik de reacties. Baalde al dat het mis zou gaan..
Maar ze zijn juist super lekker! Herken niets van hierboven. Wat een heerlijk recept dank je wel!
Ik heb een iets grotere bakvorm gebruikt 23 cm. En voor de rest netjes het recept aangehouden. Perfect 🙂
Hej! Misschien een domme vraag.. Als er bloem staat, bedoel je dan ook gewoon bloem? Ik heb meestal enkel zelfrijzende bloem op voorraad staan, kan je dit ook gebruiken voor de blondies?
Groetjes,
Caroline
Zelfrijzend bloem heet eigenlijk zelfrijzend bakmeel, daar is nl al bakpoeder aan toegevoegd. Dus als er specifiek ‘bloem’ staat in een recept dan kun je geen zelfrijzend bakmeel gebruiken, tenzij het precies klopt met de hoeveelheid bakpoeder in een recept. https://www.laurasbakery.nl/bloem-vervangen-door-zelfrijzend-bakmeel/
Ok dankjewel voor de info! 🙂
Hier ook geprobeerd. Maar helaas ook mislukt. Ik was ook al sceptisch na t lezen van de reacties. Iets gaat hier niet goed.
Wat vervelend zeg! Ik maak ze regelmatig en altijd lukken ze perfect.
Goedenavond Laura,
Wat doe ik verkeerd??
De blondie bak ik in een vierkante vorm van 19×19. Het is een combimagntron/ heteluchtfunctie die ik op 170 graden zet en ik laat de blondie zo’n 40 minuten erin. De buitenkant is dan goed maar binnenste gedeelte wordt niet gaar…
De smaak is heerlijk (ik doe zelf iets minder suiker, maar smaken verschillen natuurlijk)! Maar ik moet dus steeds een stuk weggooien ?
Ik wil zo graag een hele blondie met choco en framboos ?
Wat kan ik nog proberen?
Alvast bedankt,
Marjolein
Lastig te zeggen, ik ben zelf geen fan van combimagnetrons (de ovenwerking is vaak niet zo goed). Bij een heteluchtoven moet de temperatuur 10-20 % lager dan aangegeven in mijn recepten, maar ik vind onder- bovenwarmte het beste werken.
Bedankt voor je reactie iig! Ik ga gew door tot het lukt en tot we een nieuwe keuken hebben met andere oven hahaha…
Bij mij is de blondie ook mislukt. De binnenkant wordt hoe dan ook niet gaar.. ik heb de brownie eerst 30 minuten, toen nog 15 en daarna nóg eens 15 minuten in de oven gehad.. ik snap er echt niks van. Ik ben nu nog aan het proberen om de binnenkant in een cupcake vorm te doen en dat in de oven zodat ik het binnenste niet weg hoef te gooien. Wel heel erg jammer want ik had extra gemaakt om in deze vervelende tijden uit te delen aan buren.
Is het gelukt om het nogmaals in de oven te doen Sharon? Hier hetzelfde probleem. Vind het zonde om weg te gooien.
Ze zijn heerlijk. Ik heb er een theelepel bakpoeder aan toegevoegd. Is dat niet waarom het bij veel mensen mislukt?? Ik heb gewoon recept aangehouden zalig!!!
Omdat ik veel recensies had gelezen dat de binnenkant niet gaar was heb ik het volgende gedaan en het resultaat was perfect. Recept volledig aangehouden. Heteluchtoven op 175 graden gezet. Een uur gebakken. Daarna de oven uitgezet maar de blondie nog wel een half uur na laten garen.
Ik laat normaal nooit reacties achter maar nu toch even wel vanwege alle reacties op de onjuistheid van de baktijd enzo. Echt niks mis met dit recept hoor! De blondies kwamen bij mij perfect uit de oven, exact receptuur en baktijd gevolgd. Heerlijk. Dankjewel weer Laura.
Het is geen aanval op Laura, verre van (heb al haar boeken) maar zoals ze zelf ook aangeeft kan het per oven verschillen ?
Volgens mij klopt het recept niet helemaal want bij worden ze ook niet gaar.. erg jammer!
Hi Eveline, ik maak ze regelmatig (met succes) en vele andere bakkers met mij waarbij het ook prima lukt. Helaas is elke oven weer anders. Natuurlijk erg vervelend dat het niet gaar is geworden bij je!
Hi laura! Zeker maar ik ga het nog eens proberen, de smaak was wel heel goed!
Hey Laura,
Dit recept is echt goddelijk! Ik heb deze vorige week gemaakt met Bosvruchten uit de DV. Echt top! Helemaal gaar, lekker klef van binnen, zoals een blondie (en brownie) hoort te zijn vind ik. ?
Mijn man vraagt of ik ze niet elke week kan maken. Nommie.
Een toppertje dus!
Mijn conclusie: het recept klopt perfect, helaas zijn niet alle ovens hetzelfde dus niet bij iedereen het gewenste resultaat. Iets waar Laura niets aan kan doen.
Jammer van sommige reacties hierom.
Oeh, en de blondie helemaal af laten koelen in het bakblik…dat scheelt ook enorm.
Mijn blondie was nog redelijk zacht toen deze uit de oven kwam. Lekker laten zitten en dat werkte perfect! (Al is dat wel moeilijk er vanaf te blijven met die lekkere geur in huis)
Hier ook al meerdere keren gemaakt met verschillende ovens, lukt gewoon altijd! As we speak staat er nu ook weer een te bakken. Huis ruikt heerlijk en we kunnen niet wachten!!
Ik heb de blondie vandaag gemaakt, hij was helemaal perfect! Jammer dat hij niet bij iedereen lukt, misschien helpt het om de frambozen in kleine stukjes toe te voegen in plaats van in zijn geheel? Dat heb ik wel gedaan en na 35 minuten was hij klaar. Heerlijk!
Ik was al bezig toen ik de recensies las… maar dat is maar goed ook want anders had ik vast een ander recept gezocht! Het was even spannend want het is een traktatie voor morgen. Maar hartstikke goed gelukt!
Iets grotere vorm dus iets meer gemaakt. En iets langer gebakken, daardoor wat droger/meer cake achtig. Voor mijn oven (combi met boven onder warmte) klopte het dus prima, zeker gaar genoeg!
Alvast een randje geproefd, heerlijk!
Ik heb het geprobeerd te maken, maar dit was geen succes.de binnenkant was verre van gaar. Aangezien hier meer comments over staan ligt het blijkbaar aan de oven. Zelf heb ik thuis een combimagnetron. Is er misschien een optie om te proberen dat het toch lukt?.
Ah met een combimagnetron is dit voor veel soorten baksels een bekend probleem helaas. Daarom ook geen fan van dit soort ‘ovens’. Het enige wat je kunt proberen is op een gegeven moment afdekken met aluminiumfolie, dan gaart het wel verder, maar kleurt niet meer. Nadeel bij een combimagnetron is echter wel dat je dan vaak wel echt een hoop extra baktijd nodig hebt wat de structuur van de randen (die wel eerder gaar zijn) meestal niet ten goede komt.
Hoiiii Laura,
Hoelang ben je hier ongeveer mee bezig?
groetjes Julia
Ongeveer 15-20 minuten bereidingstijd en 30-35 baktijd!
Ik heb dit recept gemaakt in 20×20 zowel in 25×25. Vond hem in de 25×25 toch lekkerder wat minder dik waardoor die sneller goed was
Hoi Laura, ze zijn heerlijk! Heb ze 35 minuten gebakken op 180 graden (hetelucht) en ze zijn perfect! Heb ze lekker goed af laten koelen en de buitenkant is lekker krokant met een smeuïge binnenkant. Bedankt!
Laat je niet bang maken door de reacties hier. Allicht verschilt het per oven, maar ik heb het recept op de letter gevolgd en ze zijn uitstekend gelukt! Niets op aan te merken.
Paar keer gebakken en elke keer gelukt en zalig. Mijn zoon van 14 heeft ze gebakken voor schoolverkoop en de opbrengst voor Oekraïne hij won de prijs voor lekkerste baksel. Morgen ga ik ze weer bakken voor babyshower. Ik word er blij van.
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je reactie 🙂
Ik was eerst aan het twijfelen deze te maken omdat hij bij zoveel mensen mislukt is maar heb het uiteindelijk toch gedaan en daar ben ik heel blij mee!
Ik heb de blondies gemaakt met kinder chocolade. 25 minuten in de oven gehad en ze zijn echt heerlijk! Wel wat minder suiker gedaan dan in het recept staat maar 150gram kinderchocolade ipv 100 gr zoals in het recept staat.
Echt een aanrader dus!
Heb deze vorige week gemaakt bij de brunch voor familie & vrienden, zo vonden ze heerlijk! Ik ken mijn oven vrij goed & heb ze 10 minuutjes langer laten bakken, na afkoelen in de vorm zelf & het snijden waren ze perfect, krokant vanbuiten & lekker chewy vanbinnen (ook in het midden perfect) De combinatie van de witte chocolade & frambozen is top, ik heb er nog wat geroosterde macadamianoten aan toegevoegd, mega lekker 😋 Bedankt om dit receptje te posten, het wordt een van mijn vaste waardes! Ik vraag mij af… komen ze uit de vriezer even lekker er terug uit? Alles was op 🙈 dus nog niet getest, maar ik ben zeker benieuwd om het eens te proberen 😉
Wat goed om te horen! 🙂 Je kunt ze zeker invriezen, net als brownies. Ik vind ze dan nog steeds lekker, maar vers is natuurlijk wel altijd het allerlekkerste.
Heerlijk recept! Viel goed in de smaak, khad niet genoeg suiker dus deze iets verminderd.
Ik was een beetje bang na het lezen van sommige berichten dat het te nat zou blijven daarom heb ik de boter niet in een pannetje laten smelten maar gewoon vanuit kamertemperatuur tot een romig beslag gemixt waardoor het beslag wat dikker bleef.
Het was iets lastiger te mengen en in het bakblik te verdelen maar het resultaat mocht er ook zeker wezen!
Bedankt voor dit recept, het word een blijvertje 😉
Vriendelijke groet,
Saskia
Mijn blondies waren helaas ook niet gaar. Na een hoop zoeken hoe het op te lossen kwam ergens tegen dat als je niet lang genoeg mixt dat er niet genoeg lucht in het mengsel zit om het goed te laten garen.
Zou het mogelijk zijn om foto’s van het mengsel na bepaalde stappen te zien om een visueel idee te hebben of je lang genoeg mixt?
Deze staan inmiddels vast in mijn repertoire en ik krijg heel vaak de vraag wanneer ik ze weer ga maken. Ze lukken ook altijd perfect bij mij; 30-35 minuten bakken, dan nog ongeveer 5 minuten met aluminiumfolie en daarna volledig laten afkoelen. Perfect smeuïg! De blondies overleven het nooit lang bij ons in huis 😉
Zou ik ook een cupcake vorm kunnen gebruiken? Ik heb er een net 12 bakjes. Komt dat ongeveer overeen met een vorm van 20x20cm?
Groetjes Mariska
Dat heb ik zelf niet getest, maar kun je uiteraard proberen!
Ik maak dit recept nu al een paar jaar. Maar de laatste keren is de structuur veranderd. Hij is compacter. De oven (en stand) is hetzelfde gebleven en ook aan de ingrediënten heb ik niets veranderd. Ik begrijp niet waarom de blondie ineens zo compact is geworden dit jaar. Heb je advies/ideeën?
Dat is gek, heb je de producten ook allemaal van hetzelfde merk gebruikt? Dat kan nog weleens verschillen. En bijvoorbeeld hoe oud de bloem is etc. kan ook invloed hebben. Maar echt een groot verschil zou het natuurlijk niet moeten zijn. Te lang mixen kan ook voor een te compact resultaat zorgen.
Na het lezen van de vele (negatieve) recensies bij dit recept, voelde ik me toch een beetje benauwd voor het aansnijden! Ik heb de blondie een hele nacht in de koelkast gezet om af te koelen en op te stijven. Dit doe ik ook altijd met brownies en geeft een strak snijresultaat. De blondies zijn perfect gelukt en overheerlijk. Dit wordt echt mijn zomerse brownie-variant! Toprecept Laura!
Hoi,
Ik wil ook een poging doen om dit recept te maken. Zouden jullie patentbloem of tarwebloem adviseren?
Het kan allebei, zelf gebruik ik meestal tarwebloem.
Echt een fantastisch recept, ik maak de blondies regelmatig en iedereen vindt ze heerlijk. Invriezen gaat prima, dat is ideaal voor als je onverwachts iets lekkers nodig hebt. Ter afwisseling vervang ik de witte chocolade en frambozen soms voor appel met Werthers soft caramel, dat smaakt ook super.
In heb deze vorige week gemaakt (exact het recept gevolgd) en deze waren perfect gelukt. Ze vielen heel erg in de smaak bij iedereen 🙂
Hallo Laura
Ik heb je boterkoek recept gemaakt hij is heerlijk.
Maar als ik dit recept 3x maak voor in groter blik vorm hoe lang moet het dan Bakken ?
3x die 30 min dus 90 min
Of gewoon die 30 min ?
Groetjes van Mieneke
Ik vermoed wel wat langer dan 30 minuten, maar zeker geen 90 minuten. Hoe lang precies zou ik moeten testen dus durf ik je niet precies te zeggen.
Bij mij is het deeg zo dik en bijna niet mee te werken, wat heb ik fout gedaan?
Dat is lastig om vanaf hier exact te bepalen, maar dat klinkt alsof er iets mis is gegaan in de verhoudingen.
De blondies zijn bij mij prima gelukt, mooi stevig en gelijkmatig gegaard. 35 minuten 195 graden hetelucht, en nog even in de nog warme oven laten staan. Niet ingestort! Het was een succes!
vraag : ik heb nog een hele bak van die (gevries) droogde frambozen, kun je deze ook gebruiken ipv verse / diepvries frambozen,
of heb je misschien andere suggesties waar deze voor te gebruiken zijn?
Dat heb ik voor dit recept niet geprobeerd, maar zou je natuurlijk kunnen doen. Dit recept heb ik nog als tip: https://www.laurasbakery.nl/geboorte-chocoladeschotsen/
Hoi Laura,
Ik had het recept van iemand doorgestuurd gekregen. Zij gaf al de tip om langer te bakken. Helaas hier ook een te natte binnekant (maar alsnog heerlijk van smaak). Ik heb hem een nacht laten opstijven, maar helaas nog steeds te nat. Ik probeer hem opnieuw in de oven te zetten, hopelijk lukt het.
Gezien alle reacties op mislukte taarten misschien een tip:
Zet in je recept
Hete lucht oven met graden en tijd
Boven / onder warmte met graden en tijd
En welke stand je adviseert
Hier werd de bovenkant echt al donkerbruinig en de binnenkant nog niet gaar.
Bedankt voor je reactie! Alhoewel ik heel graag wil helpen, is dat niet mogelijk aangezien iedere oven anders is. Al mijn recepten zijn gebaseerd op boven- en onderwarmte (dit is de standaard, tenzij anders vermeld en geldt voor vrijwel alle recepten websites). Ook reageren mensen vooral als het niet is gelukt, waardoor je een vertekent beeld kunt krijgen. Al heeft dit recept ook meer dan genoeg positieve reviews gehad.
Kan je ook frambozen witte chocola gebruiken
Ja hoor!
Ik heb ze zonder frambozen gemaakt maar voor de rest volgens recept. Na de aangegeven baktijd nog lopend vanbinnen en minstens 20 min er nog bij gedaan,helaas nog steeds lopend. Jammer van de ingrediënten maar moeten weggooien
Wat jammer om te horen. Dat klinkt alsof er ergens toch iets mis is gegaan. Al mogen ze best een beetje nat zijn, geheel lopend is zeker niet de bedoeling.
Heeft een uurtje in de oven gebakken maar kwam te bruin dan. Was nog te lopend en mijn vertrouwen was weg 😁 Kleindochter vond de smaak wel heel lekker maar daar twijfelde ik niet aan
Helaas de reacties te laat gelezen. Mijn blondie is ook knapperig van buiten maar nog net zo zacht van binnen als dat hij was voordat hij erin ging. Balen
Net gemaakt en zelfs de baktijd verlengd maar blijft vloeibaar. Temp iets teruggedraaid ivm hete lucht maar helaas. Smaak zal er niet minder om zijn maar vrees dat t eten wordt met een lepel vnvnd 😉
Helaas mislukt. Ik heb een normale oven en normaalgesproken mislukt er niks. Dit recept klopt niet. Na 50 minuten bakken nog steeds niet gaar. Ik zou dit recept niet aanraden.
Jammer om te horen! Heb je het goed af laten koelen en was het toen nog steeds niet steviger? De binnenkant hoort namelijk ook nog nat te zijn, alleen de randen stevig.
Heerlijk! Door alle reacties wel de baktijd wat verlengd naar 40 min, boven en onderwarmte. Hij is nog steeds super smeuïg! Wel volledig af laten koelen!
Perfect gelukt! Gezien de reacties hier 1/3 minder suiker gedaan en 35 minuten gebakken. Heerlijk zoet nog, maar iets aan de droge kant, dus de volgende keer toch korter bakken.