<\/p>\n
Ik vind het een behoorlijk uitdaging: glutenvrij bakken. Er staan inmiddels een aantal glutenvrije recepten<\/a> op het blog, maar dat heeft heel wat rondes gekost voordat ik tevreden was. Wat hulp op dit gebied is daarom zeker welkom bij mij in de keuken. En die hulp is er nu: in de vorm van het boek Heerlijk Glutenvrij Bakken. Wat ik vooral heel erg leuk vind aan dit boek, is dat het is geschreven door een chef. Geen di\u00ebtist die zegt wat je wel en niet mag hebben en daar vervolgens recepten mee ontwikkeld. Nee, een chef waarbij smaak centraal staat. Het moet wel lekker zijn natuurlijk, maar ook voldoen aan de eisen rondom glutenvrij bakken. Vandaag vertel ik je meer over het boek van Phil Vickery.<\/p>\n
Zoals ik al zei kan ik wel wat hulp gebruiken bij het glutenvrij bakken. Daar ben ik niet de enige in, met mij zijn er vele anderen die hier ook moeite mee hebben. Voor hen is\u00a0dit boek echt een uitkomst, maar ook voor iedereen die gewoon op zoek is naar inspiratie voor in de glutenvrije keuken. Er zijn wel wat ingredi\u00ebnten die je misschien niet standaard al in huis hebt of waarvoor je even naar de speciaalzaak moet, maar dit zijn er niet veel. De receptuur is duidelijk uitgelegd. Ook leuk; elk recept is voorzien van een bewaaradvies. Hoe lang kun je het bewaren en meer informatie over eventueel invriezen van het baksel. Heel handig!<\/p>\n
Dit boek telt 176 pagina\u2019s en is verkrijgbaar voor \u20ac24,95<\/p>\n
Enthousiast geworden? Koop\u00a0Heerlijk glutenvrij bakken<\/a>\u00a0via deze link bij Bol.com, daarbij help je Laura\u2019s Bakery een beetje.<\/em><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Ik vind het een behoorlijk uitdaging: glutenvrij bakken. Er staan inmiddels een aantal glutenvrije recepten<\/a> op het blog, maar dat heeft heel wat rondes gekost voordat ik tevreden was. Wat hulp op dit gebied is daarom zeker welkom bij mij in de keuken. En die hulp is er nu: in de vorm van het boek Heerlijk Glutenvrij Bakken. Wat ik vooral heel erg leuk vind aan dit boek, is dat het is geschreven door een chef. Geen di\u00ebtist die zegt wat je wel en niet mag hebben en daar vervolgens recepten mee ontwikkeld. Nee, een chef waarbij smaak centraal staat. Het moet wel lekker zijn natuurlijk, maar ook voldoen aan de eisen rondom glutenvrij bakken. Vandaag vertel ik je meer over het boek van Phil Vickery.<\/p>\r\n