{"id":5579,"date":"2015-02-04T00:00:00","date_gmt":"2015-02-04T00:00:00","guid":{"rendered":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/"},"modified":"2023-06-21T21:33:43","modified_gmt":"2023-06-21T19:33:43","slug":"heerlijk-glutenvrij-bakken","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/","title":{"rendered":"Heerlijk glutenvrij bakken"},"content":{"rendered":"

\"glutenvrij<\/p>\n

Ik vind het een behoorlijk uitdaging: glutenvrij bakken. Er staan inmiddels een aantal glutenvrije recepten<\/a> op het blog, maar dat heeft heel wat rondes gekost voordat ik tevreden was. Wat hulp op dit gebied is daarom zeker welkom bij mij in de keuken. En die hulp is er nu: in de vorm van het boek Heerlijk Glutenvrij Bakken. Wat ik vooral heel erg leuk vind aan dit boek, is dat het is geschreven door een chef. Geen di\u00ebtist die zegt wat je wel en niet mag hebben en daar vervolgens recepten mee ontwikkeld. Nee, een chef waarbij smaak centraal staat. Het moet wel lekker zijn natuurlijk, maar ook voldoen aan de eisen rondom glutenvrij bakken. Vandaag vertel ik je meer over het boek van Phil Vickery.<\/p>\n

\"glutenvrij<\/p>\n

De inhoudsopgave is overzichtelijk en laat al direct zien dat er veel mogelijkheden zijn in het soort recepten. Koekjes, cupcakes, muffins, taarten, brood en desserts. Het staat er allemaal in. Voordat je begint met de recepten zijn er nog wat informatieve pagina’s. Zo wordt er meer verteld over coeliakie, compleet met symptomen, een lijst met wat gegeten kan worden en waar op te letten. Heel fijn vind ik ook de lijst met glutenvrije alternatieven. Een aantal bakingredi\u00ebnten weet ik inmiddels wel voor glutenvrije varianten te vervangen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.<\/p>\n

\"glutenvrij<\/p>\n

Het volgende informatieve hoofdstuk gaat over de essenti\u00eble ingredi\u00ebnten voor glutenvrij bakken. Het blijft niet alleen bij een lijst met bijvoorbeeld soorten bloem en meel, maar er wordt ook uitleg gegeven over de betreffende ingredi\u00ebnten. Het is niet veel theorie in dit boek, maar wel belangrijke. Het leest fijn en snel weg, zeker even doornemen dus voordat je begint met bakken.<\/p>\n

Na de theorie wordt begonnen met basisrecepten. Denk hierbij aan verschillende soorten bloemmixen die je zelf kunt maken, maar ook recepten voor een zandtaartdeeg, vanille cakejes en pannenkoeken zijn hierin opgenomen.<\/p>\n

\"glutenvrij<\/p>\n

Na de basis wordt begonnen aan de recepten per thema, te beginnen met koekjes. Chocolade-pindakaaskoekjes met zachte karamel of zachte citroen-fondant koekjes. Het staat er allemaal in. Daarna gaan we verder met cupcakes en muffins, ook hier ziet alles er weer heerlijk uit. De madeleines met honing en chocolade lijken mij een heerlijke combinatie, maar ook de kleverige chocolade-karamel muffins wil ik zeker eens proberen. In dit hoofdstuk worden ook veel hartige ingredi\u00ebnten gebruikt als courgette, bieten en blauwe kaas.<\/p>\n

Na deze kleine gebaksoorten gaan we door met het grotere werk: cakes en taarten! Een geglazuurde wortelcake is een voorbeeld van deze recepten, of misschien ga je wel liever voor de chocolade brownie taart. De cakes en taarten zien er allemaal prachtig en heerlijk uit. Gewoon zoals je ‘normale’ taarten er ook uit zouden zien.<\/p>\n

\"glutenvrij<\/p>\n

Waar ik het hoofdstuk met taarten en cakes al behoorlijk feestelijk vond, wordt het daarna nog veel feestelijker. Namelijk in het hoofdstuk met feestgebak. Denk hier aan een prachtige cake met lagen vulling en vrolijke decoratie bovenop. De vanille-frambozen taart bijvoorbeeld. Ook de chocolade trifle taart met kersen is een waar feestje om naar te kijken, die wil je gewoon proeven!<\/p>\n

Ik vind het altijd erg leuk om een plaatcake of – koek te bakken. Ik ben dan ook blij dat er een heel hoofdstuk met dit plaatgebak in het boek is opgenomen. De abrikozen amandelmakaron repen wil ik zeker eens gaan proberen, ze zien er zo lekker uit! Er is meer dan genoeg keuze.<\/p>\n

Het volgende hoofdstuk ga ik ook zeker gebruiken; brood. Ik vind glutenvrij brood echt heel moeilijk. Wij hebben hier thuis wel eens bolletjes gemaakt, maar die kwamen meer als stenen uit de oven dan als brood. Verwacht geen busbroden of vloerbroden, die staan er niet in. Maar wel een focaccia, hartige scones en een brioche.<\/p>\n

Het laatste hoofdstuk met recepten bevat desserts en andere snoeperijen, lekker! Kies uit een snelle cr\u00e8me br\u00fbl\u00e9e, een kwarktaart van witte chocola met perzik of een heerlijke crumble. Zeker weten dat je daar al je gasten blij mee maakt. Allergie of niet.<\/p>\n

Na de recepten eindigt het boek met wat handige sites en adressen voor je zoektocht naar de juiste ingredi\u00ebnten.<\/p>\n

\"glutenvrij<\/p>\n

Wat vind ik van het boek?<\/h4>\n

Zoals ik al zei kan ik wel wat hulp gebruiken bij het glutenvrij bakken. Daar ben ik niet de enige in, met mij zijn er vele anderen die hier ook moeite mee hebben. Voor hen is\u00a0dit boek echt een uitkomst, maar ook voor iedereen die gewoon op zoek is naar inspiratie voor in de glutenvrije keuken. Er zijn wel wat ingredi\u00ebnten die je misschien niet standaard al in huis hebt of waarvoor je even naar de speciaalzaak moet, maar dit zijn er niet veel. De receptuur is duidelijk uitgelegd. Ook leuk; elk recept is voorzien van een bewaaradvies. Hoe lang kun je het bewaren en meer informatie over eventueel invriezen van het baksel. Heel handig!<\/p>\n

Dit boek telt 176 pagina\u2019s en is verkrijgbaar voor \u20ac24,95<\/p>\n

Enthousiast geworden? Koop\u00a0Heerlijk glutenvrij bakken<\/a>\u00a0via deze link bij Bol.com, daarbij help je Laura\u2019s Bakery een beetje.<\/em><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Ik vind het een behoorlijk uitdaging: glutenvrij bakken. Er staan inmiddels een aantal glutenvrije recepten op het blog, maar dat heeft heel wat rondes gekost voordat ik tevreden was. Wat hulp op dit gebied is daarom zeker welkom bij mij in de keuken. En die hulp is er nu: in de vorm van het boek […]<\/p>\n","protected":false},"author":4,"featured_media":34234,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_acf_changed":false,"wprm-recipe-roundup-name":"","wprm-recipe-roundup-description":"","footnotes":""},"categories":[64,63],"tags":[317],"class_list":["post-5579","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-boeken","category-reviews","tag-glutenvrij"],"acf":{"blocks":[{"acf_fc_layout":"recipe-one-column","recipe-one-column-text":"

\"glutenvrij<\/p>\r\n

Ik vind het een behoorlijk uitdaging: glutenvrij bakken. Er staan inmiddels een aantal glutenvrije recepten<\/a> op het blog, maar dat heeft heel wat rondes gekost voordat ik tevreden was. Wat hulp op dit gebied is daarom zeker welkom bij mij in de keuken. En die hulp is er nu: in de vorm van het boek Heerlijk Glutenvrij Bakken. Wat ik vooral heel erg leuk vind aan dit boek, is dat het is geschreven door een chef. Geen di\u00ebtist die zegt wat je wel en niet mag hebben en daar vervolgens recepten mee ontwikkeld. Nee, een chef waarbij smaak centraal staat. Het moet wel lekker zijn natuurlijk, maar ook voldoen aan de eisen rondom glutenvrij bakken. Vandaag vertel ik je meer over het boek van Phil Vickery.<\/p>\r\n

\"glutenvrij<\/p>\r\n

De inhoudsopgave is overzichtelijk en laat al direct zien dat er veel mogelijkheden zijn in het soort recepten. Koekjes, cupcakes, muffins, taarten, brood en desserts. Het staat er allemaal in. Voordat je begint met de recepten zijn er nog wat informatieve pagina's. Zo wordt er meer verteld over coeliakie, compleet met symptomen, een lijst met wat gegeten kan worden en waar op te letten. Heel fijn vind ik ook de lijst met glutenvrije alternatieven. Een aantal bakingredi\u00ebnten weet ik inmiddels wel voor glutenvrije varianten te vervangen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.<\/p>\r\n

\"glutenvrij<\/p>\r\n

Het volgende informatieve hoofdstuk gaat over de essenti\u00eble ingredi\u00ebnten voor glutenvrij bakken. Het blijft niet alleen bij een lijst met bijvoorbeeld soorten bloem en meel, maar er wordt ook uitleg gegeven over de betreffende ingredi\u00ebnten. Het is niet veel theorie in dit boek, maar wel belangrijke. Het leest fijn en snel weg, zeker even doornemen dus voordat je begint met bakken.<\/p>\r\n

Na de theorie wordt begonnen met basisrecepten. Denk hierbij aan verschillende soorten bloemmixen die je zelf kunt maken, maar ook recepten voor een zandtaartdeeg, vanille cakejes en pannenkoeken zijn hierin opgenomen.<\/p>\r\n

\"glutenvrij<\/p>\r\n

Na de basis wordt begonnen aan de recepten per thema, te beginnen met koekjes. Chocolade-pindakaaskoekjes met zachte karamel of zachte citroen-fondant koekjes. Het staat er allemaal in. Daarna gaan we verder met cupcakes en muffins, ook hier ziet alles er weer heerlijk uit. De madeleines met honing en chocolade lijken mij een heerlijke combinatie, maar ook de kleverige chocolade-karamel muffins wil ik zeker eens proberen. In dit hoofdstuk worden ook veel hartige ingredi\u00ebnten gebruikt als courgette, bieten en blauwe kaas.<\/p>\r\n

Na deze kleine gebaksoorten gaan we door met het grotere werk: cakes en taarten! Een geglazuurde wortelcake is een voorbeeld van deze recepten, of misschien ga je wel liever voor de chocolade brownie taart. De cakes en taarten zien er allemaal prachtig en heerlijk uit. Gewoon zoals je 'normale' taarten er ook uit zouden zien.<\/p>\r\n

\"glutenvrij<\/p>\r\n

Waar ik het hoofdstuk met taarten en cakes al behoorlijk feestelijk vond, wordt het daarna nog veel feestelijker. Namelijk in het hoofdstuk met feestgebak. Denk hier aan een prachtige cake met lagen vulling en vrolijke decoratie bovenop. De vanille-frambozen taart bijvoorbeeld. Ook de chocolade trifle taart met kersen is een waar feestje om naar te kijken, die wil je gewoon proeven!<\/p>\r\n

Ik vind het altijd erg leuk om een plaatcake of - koek te bakken. Ik ben dan ook blij dat er een heel hoofdstuk met dit plaatgebak in het boek is opgenomen. De abrikozen amandelmakaron repen wil ik zeker eens gaan proberen, ze zien er zo lekker uit! Er is meer dan genoeg keuze.<\/p>\r\n

Het volgende hoofdstuk ga ik ook zeker gebruiken; brood. Ik vind glutenvrij brood echt heel moeilijk. Wij hebben hier thuis wel eens bolletjes gemaakt, maar die kwamen meer als stenen uit de oven dan als brood. Verwacht geen busbroden of vloerbroden, die staan er niet in. Maar wel een focaccia, hartige scones en een brioche.<\/p>\r\n

Het laatste hoofdstuk met recepten bevat desserts en andere snoeperijen, lekker! Kies uit een snelle cr\u00e8me br\u00fbl\u00e9e, een kwarktaart van witte chocola met perzik of een heerlijke crumble. Zeker weten dat je daar al je gasten blij mee maakt. Allergie of niet.<\/p>\r\n

Na de recepten eindigt het boek met wat handige sites en adressen voor je zoektocht naar de juiste ingredi\u00ebnten.<\/p>\r\n

\"glutenvrij<\/p>\r\n\r\n

Wat vind ik van het boek?<\/h4>\r\nZoals ik al zei kan ik wel wat hulp gebruiken bij het glutenvrij bakken. Daar ben ik niet de enige in, met mij zijn er vele anderen die hier ook moeite mee hebben. Voor hen is\u00a0dit boek echt een uitkomst, maar ook voor iedereen die gewoon op zoek is naar inspiratie voor in de glutenvrije keuken. Er zijn wel wat ingredi\u00ebnten die je misschien niet standaard al in huis hebt of waarvoor je even naar de speciaalzaak moet, maar dit zijn er niet veel. De receptuur is duidelijk uitgelegd. Ook leuk; elk recept is voorzien van een bewaaradvies. Hoe lang kun je het bewaren en meer informatie over eventueel invriezen van het baksel. Heel handig!\r\n\r\nDit boek telt 176 pagina\u2019s en is verkrijgbaar voor \u20ac24,95\r\n\r\nEnthousiast geworden? Koop\u00a0Heerlijk glutenvrij bakken<\/a>\u00a0via deze link bij Bol.com, daarbij help je Laura\u2019s Bakery een beetje.<\/em>"}]},"yoast_head":"\nHeerlijk glutenvrij bakken - Laura's Bakery<\/title>\n<meta name=\"description\" content=\"benieuwd naar het boek heerlijk glutenvrij bakken? Op Laura's Bakery lees je de uitgebreide en duidelijke review.\" \/>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"nl_NL\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"Heerlijk glutenvrij bakken - Laura's Bakery\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"benieuwd naar het boek heerlijk glutenvrij bakken? Op Laura's Bakery lees je de uitgebreide en duidelijke review.\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Laura's Bakery\" \/>\n<meta property=\"article:published_time\" content=\"2015-02-04T00:00:00+00:00\" \/>\n<meta property=\"article:modified_time\" content=\"2023-06-21T19:33:43+00:00\" \/>\n<meta property=\"og:image\" content=\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:width\" content=\"800\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:height\" content=\"844\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:type\" content=\"image\/jpeg\" \/>\n<meta name=\"author\" content=\"Laura Kieft\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<meta name=\"twitter:label1\" content=\"Geschreven door\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:data1\" content=\"Laura Kieft\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:label2\" content=\"Geschatte leestijd\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:data2\" content=\"6 minuten\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"WebPage\",\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/\",\"url\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/\",\"name\":\"Heerlijk glutenvrij bakken - Laura's Bakery\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#website\"},\"primaryImageOfPage\":{\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#primaryimage\"},\"image\":{\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#primaryimage\"},\"thumbnailUrl\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg\",\"datePublished\":\"2015-02-04T00:00:00+00:00\",\"dateModified\":\"2023-06-21T19:33:43+00:00\",\"author\":{\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#\/schema\/person\/b9cc0266afde4777ccba07595feff191\"},\"description\":\"benieuwd naar het boek heerlijk glutenvrij bakken? Op Laura's Bakery lees je de uitgebreide en duidelijke review.\",\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"ReadAction\",\"target\":[\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/\"]}]},{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#primaryimage\",\"url\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg\",\"contentUrl\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg\",\"width\":800,\"height\":844},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Home\",\"item\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Heerlijk glutenvrij bakken\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#website\",\"url\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/\",\"name\":\"Laura's Bakery\",\"description\":\"Makkelijke recepten voor thuisbakkers\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":{\"@type\":\"PropertyValueSpecification\",\"valueRequired\":true,\"valueName\":\"search_term_string\"}}],\"inLanguage\":\"nl-NL\"},{\"@type\":\"Person\",\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#\/schema\/person\/b9cc0266afde4777ccba07595feff191\",\"name\":\"Laura Kieft\",\"image\":{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"@id\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#\/schema\/person\/image\/\",\"url\":\"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f460fba2f75c2dbf70cbdc947dd4e8d2?s=96&d=mm&r=g\",\"contentUrl\":\"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f460fba2f75c2dbf70cbdc947dd4e8d2?s=96&d=mm&r=g\",\"caption\":\"Laura Kieft\"},\"url\":\"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/author\/laura\/\"}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"Heerlijk glutenvrij bakken - Laura's Bakery","description":"benieuwd naar het boek heerlijk glutenvrij bakken? Op Laura's Bakery lees je de uitgebreide en duidelijke review.","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/","og_locale":"nl_NL","og_type":"article","og_title":"Heerlijk glutenvrij bakken - Laura's Bakery","og_description":"benieuwd naar het boek heerlijk glutenvrij bakken? Op Laura's Bakery lees je de uitgebreide en duidelijke review.","og_url":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/","og_site_name":"Laura's Bakery","article_published_time":"2015-02-04T00:00:00+00:00","article_modified_time":"2023-06-21T19:33:43+00:00","og_image":[{"width":800,"height":844,"url":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg","type":"image\/jpeg"}],"author":"Laura Kieft","twitter_card":"summary_large_image","twitter_misc":{"Geschreven door":"Laura Kieft","Geschatte leestijd":"6 minuten"},"schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/","url":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/","name":"Heerlijk glutenvrij bakken - Laura's Bakery","isPartOf":{"@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#primaryimage"},"image":{"@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#primaryimage"},"thumbnailUrl":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg","datePublished":"2015-02-04T00:00:00+00:00","dateModified":"2023-06-21T19:33:43+00:00","author":{"@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#\/schema\/person\/b9cc0266afde4777ccba07595feff191"},"description":"benieuwd naar het boek heerlijk glutenvrij bakken? Op Laura's Bakery lees je de uitgebreide en duidelijke review.","breadcrumb":{"@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/"]}]},{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#primaryimage","url":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg","contentUrl":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/10\/glutenvrij-bakken-1.jpg","width":800,"height":844},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/heerlijk-glutenvrij-bakken\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Heerlijk glutenvrij bakken"}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#website","url":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/","name":"Laura's Bakery","description":"Makkelijke recepten voor thuisbakkers","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/?s={search_term_string}"},"query-input":{"@type":"PropertyValueSpecification","valueRequired":true,"valueName":"search_term_string"}}],"inLanguage":"nl-NL"},{"@type":"Person","@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#\/schema\/person\/b9cc0266afde4777ccba07595feff191","name":"Laura Kieft","image":{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/#\/schema\/person\/image\/","url":"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f460fba2f75c2dbf70cbdc947dd4e8d2?s=96&d=mm&r=g","contentUrl":"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f460fba2f75c2dbf70cbdc947dd4e8d2?s=96&d=mm&r=g","caption":"Laura Kieft"},"url":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/author\/laura\/"}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/5579","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/4"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=5579"}],"version-history":[{"count":5,"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/5579\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":93337,"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/5579\/revisions\/93337"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/34234"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=5579"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=5579"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.laurasbakery.nl\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=5579"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}