Vandaag een keer een makkelijk recept voor een super lekkere cake. Eigenlijk staat het recept zelf al online, namelijk die voor de vanillecake, maar toverde ik deze cake om tot een ware traktatie.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind karamel en chocolade een gouden combinatie. Bij deze Twix cake is het de bedoeling dat de chocolade weer lekker knapperig wordt, net zoals bij het origineel. Een erg leuk bakproject om in de voorjaarsvakantie te ondernemen.
BAKTIP: Een degelijke, rechthoekige cakevorm zoals deze gaat jarenlang mee en kan wat mij betreft niet ontbreken in de keuken.
Dat ziet er goed uit!
Gisteren cake gemaakt vandaag de toppings.hij is jammie
Goed om te horen. Jammie is ‘ie zeker!
Gisteren deze cake gemaakt, heerlijk recept en net wat lekkerder dan een ‘gewone cake’.
Zelf heb ik de cake doormidden gesneden en nog een extra laagje dulce de leche toegevoegd.
De nieuwe favoriete cake thuis!
Hoi! Ik had laatst het blikje gekookt en nam meteen een hap omdat ik weet hoe lekker het is… smakt het zo chemisch! Naar lijm ofzo.. alsof je letterlijk blik at. Heb je dat dat ooit gehad?
Nee dat heb ik nog nooit gehad, was hij niet over de datum?
Kan je deze cake ook bewaren in de diepvries? En waar kan je hem het best bewaren anders?
Ja hoor, dat kan prima. Anders buiten de koelkast (wel verpakt)
Hey Laura het lijkt r op dat de link naar de methode van de chocolade niet werkt.
Goed dat je het zegt, ik heb de link aangepast!
Dag Laura,kan dit ook met de karamelsaus van jou?
Ik vermoed dat de karamelsaus daar net wat te dun voor is. Maar je kunt het proberen natuurlijk!
Dank je wel,ik zal het proberen