Doe de mini stroopwafels in een foodprocessor of blender en maal ze tot fijne kruimels. Verdeel over de bodem van de glaasjes. Je hoeft de kruimels niet aan te drukken (of te mengen met gesmolten boter).
Voor de chocolademousse klop de slagroom stijf met de suiker. Je kunt eventueel de suiker achterwege laten, maar ik vind het de mousse lekkerder maken. Smelt de chocolade au bain-marie.
Eenmaal gesmolten, voeg je de chocolade toe aan de slagroom, spatel met beleid tot er een egale massa ontstaat. Verdeel de mousse gelijk over de schaaltjes, met een lepeltje maak je het oppervlak glad.
Zet de schaaltjes in de koelkast en laat ze hier minimaal een half uur staan. Daarna kun je de laag passievruchten curd aanbrengen. Ik gebruikte ongeveer een eetlepel per stuk, maar je kunt zoveel gebruiken als je zelf wilt.
Om het af te maken maak je hartjes van de mini stroopwafels, ik gebruikte hiervoor een kleine hartvormige uitsteker. Als je deze niet in huis hebt kun je ook met een mesje de stroopwafel in vorm snijden. Breng de stroopwafel ter decoratie pas aan vlak voordat je de desserts serveert.