Een heel simpel recept voor glutenvrije brownies. De chocolate chips maakt deze glutenvrije brownie extra lekker.
Porties: 16stuks
VOOR EEN 20×20 CM VORM
Ingrediënten
120gextra pure chocolade(74% of meer)
100mlgesmolten kokosolie
180mlacaciahoning
3eieren(M)
3elcacao
snufjezout
60gramrijstmeel
75gramchocolate chips
Instructies
Smelt op laag vuur de chocolade samen met de kokosolie. Eenmaal gesmolten haal je de pan van het vuur en voeg je honing, eieren, cacao, zout en rijstmeel toe. Spatel tot een egaal beslag. Voeg dan de chocolate chips toe en spatel deze ook door het beslag.
Stort het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm. Verdeel gelijkmatig over de vorm en strooi eventueel nog wat extra chocolate chips over de bovenkant.
Bak de brownie op 190 °C (boven- en onderwarmte) in ongeveer 30-40 minuten gaar.
Laat de brownie goed afkoelen tot je hem aansnijdt.
Tips
Bewaren: goed verpakt in een bak of folie, buiten de koelkast 4-5 dagen houdbaar. In de vriezer tot wel 3 maanden.