Geef je eton mess iets extra's door hazelnoot schuimpjes te gebruiken. Die combineren perfect met de frambozen!
Porties: 4stuks
Ingrediënten
hazelnoot schuimpjesvolgens recept
500mlslagroom
3elfijne kristalsuiker
150gramframbozen
75 gramhazelnotenfijngehakt
50gramchocoladein stukjes
Instructies
Maak je de schuimpjes zelf? Begin daar dan mee, eventueel al een dagje van tevoren.
De slagroom klop je stijf met de suiker.
Goed, nu heb je alle onderdelen klaar. Je kunt gelijk het dessert in elkaar zetten, je kunt het ook een paar uur of zelfs een dag later doen. Aan jou de keuze.
Pak 4 schaaljes. In ieder schaaltje bouw je het dessert op uit slagroom, hazelnoot schuimpjes, frambozen, hazelnoten en chocolade. Het fijne aan een eton mess is dat het niet netjes hoeft, als er van alle ingrediënten maar iets in het schaaltje zit.
Eet smakelijk!
Bewaren
Eenmaal samengesteld wil je de eton mess gelijk serveren, anders smelten de schuimpjes.