Deze tropische mango kiwi yoghurtijsjes zijn perfect voor een warme zomerse dag. Super makkelijk om te maken en lekker fris.
Porties: 5ijsjes
Ingrediënten
200gramGriekse yoghurt
100grammango(vers of diepvries)
1kiwi
Instructies
Doe de yoghurt en mango in een blender en mix tot een gladde massa. Schil de kiwi en blend ook deze fijn, of prak het met een vork fijn, dat werkt ook prima.
Dan kun je de ijsvormpjes al vullen. Begin met een laagje van het yoghurt mengsel, dan kun je er wat kiwi in scheppen, maak dit laagje niet te dik. Wissel de laagjes zo af tot de ijsvormpjes vol zijn.
Zet de ijsvorm minstens 6 uur in de vriezer voordat je ze uit de vorm haalt.
Je kunt de ijsjes natuurlijk ook in een Zoku ijsmaker maken, dan zijn ze met ongeveer 7 minuten al klaar!
Bewaren
Zelfgemaakte ijsjes bewaren? Ik vertel je hier hoe ik dat doe.