Ga terug
+ bagels
BAGEL MET ROOMKAAS EN PROSCIUTTO
Opslaan Recept afdrukken
Nog geen beoordeling

Bagel met roomkaas en prosciutto

Mijn favoriete bagel van de Bagels & Beans is zonder twijfel de bagel met roomkaas en prosciutto. Daarom besloot ik hem na te maken en het resultaat mag er zeer zeker wezen, heerlijk!
Porties: 2 bagels

Ingrediënten

  • 2 bagels (verse of de afbak variant)
  • roomkaas
  • 4 plakjes prosciutto
  • pijnboompitten
  • zongedroogde tomaatjes
  • snippers Parmezaanse kaas
  • rucola

Instructies

  • De bagel vind ik het lekkerst als hij nog een klein beetje warm is. Bak ze dus af, op warm ze even op als je verse bagels hebt gekocht. Terwijl de bagels in de oven staan zet je de rest van de ingrediënten vast klaar. Dep de zongedroogde tomaatjes even op een stukje keukenpapier zodat er niet meer zoveel olie aan zit. Rooster de pijnboompitten even kort voor nog meer smaak.
  • Snij de bagels met een scherp mes in tweeën en smeer er een dikke laag roomkaas op. Leg twee plakjes prosciutto op elke bagel en verdeel de zongedroogde tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola erover. Leg de bovenste helft van de bagel weer terug en geniet!