Met slechts een handjevol ingrediënten tover je deze verrukkelijke Valentijn Oreo truffels op tafel voor jouw Valentijn.
Porties: 20truffels
Ingrediënten
2rollen Oreo’s(28 stuks)
1pakje MonChou(100 gram)
350grammelkchocolade
Valentijn sprinkles
hart uitsteker
Instructies
Maal de Oreo koekjes fijn in een blender of foodprocessor. Voeg de MonChou toe en kneed tot een soort deeg. Kneed het deeg tot een soort plak, alsof je het uitrolt. Leg op een bord op stuk bakpapier en steek er met de uitsteker een hart uit. Leg alle Oreo harten op een bordje in de koelkast voor minimaal een uur.
Als de harten voldoende zijn gekoeld en daarmee ook steviger zijn geworden, kun je de chocolade (au bain marie of in magnetron) smelten. Dip de Oreo harten in de chocola en leg ze in op een vel bakpapier. Strooi gelijk de Valentijn sprinkles erover nu de chocola nog niet uitgehard is.
Bewaren
Bewaar de Valentijn Oreo truffels in een afgesloten bakje in de koelkast, hier kun je ze zo’n 4-5 dagen bewaren.