Ga terug
+ hotdogs
Griekse broodje hotdog
Opslaan Recept afdrukken
5 van 1 stem

Griekse hotdogs

Deze Griekse hotdogs zijn lekker snel te maken zodat je vlot aan tafel kunt. Met weinig ingrediënten maak je in een handomdraai deze hotdogs.
Porties: 4 hotdogs

Ingrediënten

  • 4 pistolets
  • 4 kalfssaucijzen (of ander worstje naar keuze)
  • ijsbergsla, zeer fijn gesneden
  • tzatziki (recept)
  • sap van een halve citroen
  • 1-2 stengels lente-ui

Instructies

  • Maak een paar uur van tevoren de tzatziki, voeg hier nog het sap van een halve citroen aan toe. Roer goed door en laat rusten in de koelkast.
  • Bak de worstjes gaar, met mooi weer kun je dat natuurlijk ook prima op de barbecue doen!
  • Snij de pistolets open en leg wat fijngesneden sla in het broodje. Leg hier het worstje op en schep er wat tzatziki over. Over deze tzatziki strooi je nog wat lente-uitjes.
  • Serveer de hotdogs gelijk en geniet!
Tips
Ik serveerde de hotdogs met de Griekse salade, dan heb je aan één hotdog per persoon wel genoeg, maar je kunt er natuurlijk zoveel maken (en eten) als je zelf wilt.
Bewaren
De hotdogs zelf zijn tot 2 dagen te bewaren in de koelkast. De broodjes zijn vers het lekkerste.