Gesmolten brie, ik ben er gek op. Zeker als het net als in deze hapjes wordt gecombineerd met bladerdeeg en pecannoten.
Porties: 12stuks
Ingrediënten
1rol vers bladerdeeg
1stuk brie200 gram
handje pecannoten
honing
eiom in te smeren
Instructies
Rol het bladerdeeg uit en snijd in 6 gelijke stukken, halveer deze diagonaal zodat je 12 driehoeken hebt.
Snijd het stuk brie in plakken, leg op ieder stuk bladerdeeg op het brede gedeelte een stukje brie. Verdeel er wat pecannoten over en drizzle er wat honing over.
Pak de punt van een stukje bladerdeeg en vouw deze om het hapje heen. Het worden hapjes die niet helemaal gesloten zijn.
Leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer in met het geklutste ei.
Bak de hapjes in ongeveer 12 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte)
Tips
Varieer gerust met de noten, hazelnoten en walnoten doen het ook erg goed in dit hapje.