Deze mini cupcakes tover je met botercrème en jelly beans snel om tot superleuk jelly bean bloemen cupcakes. Maak ze in elke kleur die jij leuk vindt!
Porties: 8cupcakes
Ingrediënten
8mini cupcakes, vanille of maak ze in jouw favoriete smaak
frosting/crème, bijvoorbeeld deze botercrème
jelly beans
Instructies
Voor één jelly bean bloem heb je 7 jelly beans nodig. 1 voor het hart en 6 voor de blaadjes. Als je van te voren al combinaties maakt en deze gesorteerd per bloem in een cupcake vorm apart legt gaat het straks bij het decoreren lekker snel!
Bak de cupcakes volgens recept en maak ook de crème voor de toeven vast. Het maakt niet uit welke recepten en/of smaken je gebruikt. Gewoon jouw favoriete recepten gebruiken dus!
Maak met de crème kleine rozetten op de cupcakes. Ik gebruikte spuitmondje 1M van Wilton om de rozetten te spuiten.
Steek de jelly bean voor het hart van de bloem rechtop in de cupcake. Plaats de jelly beans voor de blaadjes hier omheen.
That’s it. Zo snel heb je deze cupcakes versierd!
Bewaren
Alles over het bewaren van de cupcakes lees je hier!