Deze wentelteefjes met appel en pecannoten zijn perfect als ontbijt of lunch in de herfst, zorg dat je er genoeg maakt.
Porties: 6stuks
Ingrediënten
6sneetjes brood
2eieren(M)
250ml(halfvolle) melk
1tlkaneel
2appels
1tlkaneel
2elfijne kristalsuiker
70grampecannotenfijngehakt
Instructies
Leg de sneetjes brood in een ovenschaal.
In een kom klop je de eieren, melk en een tl kaneel door elkaar. Giet dit mengsel over de plakken brood. Draai ze af en toe om zodat ze het mengsel goed opnemen.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
Bak de wentelteefjes in een koekenpan met een klontje boter aan beide kanten goudbruin.
In een kleinere koekenpan doe je de stukjes appel, een tl kaneel, fijne kristalsuiker en pecannoten. Roer regelmatig door tot de appeltjes warm en gekaramelliseerd zijn.